Gelderland

Automobilist belandt op zijkant in weiland na ongeval Geerstraat Vaassen

VAASSEN – Een automobilist is vrijdagmiddag in Vaassen met zijn auto van de weg geraakt en op de zijkant terechtgekomen in een weiland. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur op de Geerstraat (N792) tussen Vaassen en Terwolde. Door een nog onbekende oorzaak raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt, belandde in de berm werd door een sloot gelanceerd waarna de auto op zijn zijkant in een weiland tot stilstand kwam. Omstanders schoten de automobilist direct te hulp. Deze kon zelfstandig uit de auto klimmen en bleek geen verwondingen te hebben opgelopen.

De politie en provincie zijn ter plaatse. Een berger komt ter plaatse om de zwaar beschadigde auto af te slepen.

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen