Gelderland

Overleden persoon gevonden in woning Meerkoetweg Apeldoorn

APELDOORN – In een woning aan de Meerkoetweg in Apeldoorn is vanmiddag een overleden persoon gevonden.

De politie kreeg rond 16.00 uur een melding binnen dat er geen contact meer met de bewoner was geweest. De melder maakte zich zorgen en belde de politie. De politie sloeg een ruit in en wist op die manier binnen te komen. In de woning werd het lichaam van een overleden man aangetroffen. In de woning was ook een hond aanwezig, deze is naar het asiel gebracht. 

Forensische opsporing is momenteel bezig met onderzoek in de woning. De politiewagens in de straat trekken de nodige bekijks, evenals de forensisch rechercheurs in witte pakken. De officier van dienst laat ter plekke weten momenteel niet uit te gaan van een misdrijf, maar onderzoek moet dit verder uitsluiten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen