Gelderland

Auto brandt volledig uit in weiland Knibbelallee Wilp, bestuurder nergens te bekennen

WILP – Even na 22:30 uur werd door passanten een brandende auto aangetroffen in een weiland langs de Knibbelallee, vlak bij de op- en afrit A1 Twello.

De auto stond aan de voor- en achterzijde in brand, waardoor het vermoeden bestaat dat deze is aangestoken. Er was geen bestuurder of eigenaar aanwezig. Volgens passanten stond de auto eerder die avond al in het weiland en is deze dus pas enkele uren later in vlammen opgegaan. Voor zover bekend staat de auto bij de politie niet als gestolen geregistreerd.

Agenten ter plaatse konden aan de hand van het kenteken de eigenaar achterhalen, maar deze niet bereiken. De politie onderzoekt de oorzaak. De Knibbelallee was ruim een uur afgesloten voor de afhandeling van de brand.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen