Gelderland

Overleden persoon gevonden in woning Harderwijkerweg Putten, man 40 aangehouden

PUTTEN – In een woning in Putten is maandag een 44-jarige vrouw dood aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld, aangezien de omstandigheden waarin de vrouw werd aangetroffen verdacht waren. Een 40-jarige man is aangehouden.

Maandagochtend rond 11.00 uur kreeg de politie een melding van een reanimatie aan de Harderwijkerstraat in Putten. Eenmaal ter plaatse bleek dat een 44-jarige vrouw was overleden. Omdat de omstandigheden verdacht waren, is er een onderzoek gestart. Een 40-jarige man is maandagavond aangehouden en wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.

Of dat ook zo is, moet worden uitgezocht, aldus de politie. Beide personen zijn bewoners van het pand dat tijdelijk is ingericht voor Oekraïense vluchtelingen. Zij hebben ook de Oekraïense nationaliteit.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen