Zuid-Holland

Sneeuwvrij dak leidt tot hennepkwekerij Ambrozijnberg Roosendaal

ROOSENDAAL – De afgelopen dagen heeft het flink gesneeuwd, ook in Roosendaal. Echter, één huis viel bijzonder op: terwijl op alle andere daken sneeuw lag, bleef dit huis sneeuwvrij.

Aan de Ambrozijnberg in Roosendaal roken agenten onraad. Bij nader onderzoek bleek dat in twee afzonderlijke ruimtes van het huis hennep werd gekweekt. De intense warmte die hierbij werd gegenereerd, smolt de sneeuw op het dak, waardoor het opviel.

De politiek laat weten dat er bij onraad of een opvallend dak zonder sneeuw altijd de politie gebeld mag worden. Ziet u een soortgelijk dak in uw buurt als het gesneeuwd heeft bel de politie dan via 0900-8844 of tip de politie via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Foto: Politie Bergen op Zoom

Gerelateerde artikelen