Gelderland

Politie: Dode vrouw Putten is 44-jarige bewoner Oekraïense opvang

PUTTEN – De overleden vrouw die gisteren werd gevonden, is een 44-jarige bewoonster van de Oekraïense opvang aan de Harderwijkerstraat in Putten.

Agenten gingen gisteren naar de locatie toe vanwege een reanimatiemelding. Ter plaatse troffen zij daar een overleden 44-jarige vrouw aan. Een 40-jarige man is gisteren aangehouden. Beide personen zijn bewoners van het pand dat tijdelijk is ingericht voor Oekraïense vluchtelingen. Er wordt groot onderzoek gedaan omdat de vrouw onder ‘verdachte omstandigheden’ is overleden.

Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht hiervan. Als er mensen zijn die meer informatie hebben, laat dit dan weten via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen