Gelderland

VIDEO | Man steelt Wolfskin jas en The North Face tas Winkelcentrum Oranjerie Apeldoorn

APELDOORN – De politie is op zoek naar een man die in oktober 2023 een jas en een tas heeft gestolen in de winkel van Bever in winkelcentrum de Oranjerie in Apeldoorn.

In de winkel trok de man een extra jas over zijn eigen kleding aan. Deze tweede jas, een exemplaar van het merk Wolfskin met een prijskaartje van 230 euro, werd toegevoegd aan zijn outfit. Daarna begaf hij zich in de richting van de uitgang. Nabij de uitgang nam hij een rugzak van het merk The North Face, ter waarde van 125 euro, van het schap. Uiteindelijk verliet hij de winkel met zowel de jas als de rugzak bij zich.

Geef je tip door via de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Foto: Politie

Gerelateerde artikelen