Landelijk

Storm Isha nadert Nederland, zware windstoten verwacht

NEDERLAND – Na de vrieskou van de afgelopen dagen lijkt er na het weekend een weersomslag te komen. Het wordt erg zacht voor de tijd van het jaar en er komt ook weer een nieuwe storm aan.

Storm Isha zal vanaf zondagavond voor veel windstoten gaan zorgen. Het wordt zondag tot en met dinsdag erg onstuimig met windstoten tot 110 kilometer per uur. In de nacht van zondag op maandag wordt er ook veel regen voorspeld. De temperatuur ligt op de maandag en dinsdag rond de 13 graden.

Het KNMI heeft daarom ook code geel afgegeven. Zondagochtend is er kans op gladheid door lichte winterse neerslag, vooral in het noorden en midden. Vanaf zondagavond laat tot maandag halverwege de ochtend is er kans op zware windstoten uit een zuidwestelijke richting.

Gerelateerde artikelen