Utrecht

Man zwaargewond na ernstig bedrijfsongeval Beeldschermweg Amersfoort

AMERSFOORT – Maandagmiddag 22 januari rond 16.20 uur heeft een ernstig bedrijfsongeval plaatsgevonden aan de Beeldschermweg in Amersfoort.

Een man raakte vanmiddag ernstig gewond op het terrein van bedrijf Liebherr nadat hij onder een object terechtkwam. Dit gebeurde naast een bedrijfsbus. Hulpdiensten werden groots opgeroepen waaronder een traumateam werd per helikopter ingevlogen naar het incident. 

De traumahelikopter landde op het terrein van het bedrijf en assisteerde het reguliere ambulance personeel met de nodige medische zorg. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De traumahelikopter ging vervolgens terug naar Amsterdam.

Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet bekend.

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen