Utrecht

Oudere man raakt met auto te water in Leusden, omstanders schieten te hulp

LEUSDEN – In Leusden is maandagavond om 22:05 uur een voertuig te water geraakt op de De Roo van Alderwereltlaan.

Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer, politie, ambulance, en het mobiel medisch team, zijn ter plaatse opgeroepen. Het mobiel medisch team werd boven het incident afbesteld. De oorzaak van het ongeval is op dit moment nog onbekend. Hulpverleners werkten samen om de situatie te beheersen en de betrokkenen te helpen. Omstanders zijn in het water gesprongen om de oudere man uit zijn auto te helpen. Helaas lukte dit niet en hebben de duikers van de brandweer dit overgenomen.

De duikers van de brandweer hebben de oudere man uit zijn benarde positie weten te bevrijden en hebben hem overgedragen aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer werd vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

De politie zal verder onderzoek doen om de toedracht van het incident te achterhalen. Het incident trok veel bekijks bij omstanders.

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen