Gelderland

Zeer ernstig ongeval A50 Heelsum, voertuig geplet tussen twee vrachtwagens

HEELSUM/A50 – Op de A50 ter hoogte van Heelsum is een ernstig ongeval gebeurd waarbij meerdere auto’s betrokken zijn. Bij het ongeval is een personenauto tussen twee vrachtwagens gekomen.

Bij het ongeval zijn twee vrachtwagens een bestelbusje en een personenauto betrokken geraakt. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse en er is opgeschaald naar ‘Middel HV’. Meerdere brandweervoertuigen zijn ter plaatse. De A50 is in noordelijke richting (Apeldoorn) volledig afgesloten. Ook is er een traumahelikopter opgeroepen ter assistentie van het ambulancepersoneel.

Negeren rood kruis

Volgens de politie vinden meerdere automobilisten het nodig om de rode kruizen boven de weg te negeren. Tussen Heteren (afslag 18) en het knooppunt Grijsoord loopt de filetijd inmiddels rap op.

Omleiding

Vanwege het ongeval is de A50 dicht tussen Renkum en knp. Grijsoord. Verkeer richting Arnhem/Apeldoorn wordt omgeleid vanaf knooppunt Valburg v over de A15 en A325. Verkeer richting Utrecht vanaf hetzelfde knooppunt via de A15 en de A2. Het is nog niet bekend wanneer de weg weer vrij is.

Foto’: AS Media

Gerelateerde artikelen