Gelderland

Man (44) omgekomen na val uit hoogwerker tijdens snoeien in Halle Bronckhorst

HALLE BRONCKHORST – Bij een ongeluk tijdens snoeiwerkzaamheden op de Priesterdinkdijk in Halle Bronkhorst (Gelderland) is dinsdagmiddag een dode gevallen. Het slachtoffer, een 44-jarige man uit Zelhem overleed ter plekke aan zijn verwoningen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur. Een medewerker stond in een bakje van een hoogwerker te snoeien toen door een nog onbekende oorzaak de medewerker uit het bakje viel en enkele meters naar beneden viel. Hulpdiensten rukten massaal uit. Naast meerdere ambulances en politiewagens werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze hoefde echter niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer bleek al te zijn overleden.

De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft schermen geplaatst. Een politiewoordvoerder geeft aan dat zij samen met de arbeidsinspectie onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De medewerker was samen met twee andere collega’s bezig met de snoeiwerkzaamheden. Zij zijn door de politie opgevangen en wordt slachtofferhulp aangeboden.

Foto’s: 112Achterhoeknieuws/LDGFotografie

Gerelateerde artikelen