Zuid-Holland

UPDATE | Vrouw (27) overleden en man (26) zwaargewond gevonden in woning Gorinchem

GORINCHEM – Gisterenavond werden in een woning aan de Busschieterstraat in Gorinchem een overleden vrouw en een zwaargewonde man gevonden.

De politie laat weten dat de overleden persoon een 27-jarige vrouw is. Zij is de bewoonster van de woning. Een 26-jarige man uit Vlaardingen werd gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie kwam bij de woning nadat iemand ene melding had gemaakt dat er geen contact meer te krijgen was met de bewoonster van de woning.

Heeft u meer informatie?
Het onderzoek is nog in volle gang. Er wordt onder meer buurtonderzoek gedaan en er vindt sporenonderzoek plaats. Heeft u meer informatie die ons kan helpen met deze zaak? Heeft u bijvoorbeeld iets gezien of gehoord of beelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Foto: AS Media

Gerelateerde artikelen