Noord-Holland

Zeer grote uitslaande brand legt clubhuis DWS in de as Seineweg Amsterdam

AMSTERDAM – Woensdagavond 24 januari tegen 23.00 uur was brand ontstaan in een clubhuis aan de Seineweg in Amsterdam.

De brand was ontstaan in een clubhuis van voetbalvereniging DWS. De brand was bij aankomst van de brandweer al flink uitslaand. De brandweer schaalde op naar het sein ‘zeer grote brand’. De voetbalvereniging DWS was zelf in mei 2022 tijdelijk verhuisd naar een ander sportveld met een ander clubhuis. Hierdoor was het clubhuis op de Seineweg niet in gebruik. De brandweer heeft het pand niet meer kunnen redden en heeft de hele nacht nog geblust.

Hoe de brand ontstaan was is nog onduidelijk. Voor zover bekend is een persoon naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling na het inademen van rook.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen