Gelderland

Fietser gewond na aanrijding met automobilist Anklaarseweg Apeldoorn

APELDOORN – Op vrijdagmiddag heeft zich een ongeval voorgedaan op de Anklaarseweg in Apeldoorn, waarbij een fietser gewond raakte na een aanrijding met een automobilist. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het incident vond plaats rond half vijf, nadat de automobilist de fietser over het hoofd had gezien, wat resulteerde in een harde val en verwondingen voor de fietser. Omstanders boden direct hulp aan het slachtoffer, waarna ambulancepersoneel de zorg overnam.

Na een medische controle en behandeling in de ambulance is de fietser naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft verklaringen opgenomen van zowel getuigen als betrokkenen.

Tijdelijk is de fiets gestald in afwachting van verdere afhandeling.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen