Gelderland

Snelwegloper gewond na wandeling op A50 Loenen

LOENEN – Op de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn heeft donderdagavond rond half 10 een incident plaatsgevonden. Zeker 10 politiewagens en een ambulance waren ter plaatse. Eén opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam werd gecanceld.

Rond half 10 kregen de hulpdiensten een melding van een incident op de A50. De hulpdiensten, waaronder zeker tien politiewagens, een ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen. Eén persoon bleek gewond te zijn geraakt en is door de ambulancedienst meegenomen.

De rechterrijstroken werden afgesloten en het verkeer moest over de linkerrijstrook. Hierdoor ontstond er een kleine file van zo’n 2 kilometer.

Volgens een woordvoerder van de politie liep de persoon over de snelweg en werd deze aangereden door een automobilist.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen