Utrecht

Agenten bezorgen Sushi nadat bezorger het te bont maakt in Utrecht

UTRECHT – Een maaltijdbezorger heeft het vrijdag te bont gemaakt bij de politie in Utrecht. De politie besloot uiteindelijk om zelf de sushi bij de klant te bezorgen.

De bezorger reed in een auto rond om bestellingen te bezorgen. Er was echter een probleem, de jongen had geen rijbewijs. Daar kwam de politie achter na een achtervolging over een fietspad. De bezorger heeft meerdere boetes gekregen van de politie.

De bestuurder heeft de volgende bekeuringen gehad:
– Rijden zonder rijbewijs;
– ⁠negeren stopteken;
– ⁠rijden op het fietspad.

“Geen paniek! U had sushi besteld?”, is wat de agent zei toen hij de bestelling alsnog ging afleveren. “Omdat wij zelf ook chagrijnig worden als wij niet eten, besloten wij de sushi zelf, maar te bezorgen!” vervolgt de agent.

Foto: Politie Utrecht West

Gerelateerde artikelen