Gelderland

Lichaam vermiste man gevonden op braakliggend terrein Klein Paradijs Beekbergen

BEEKBERGEN – Leden van het Veteranen Search Team hebben vanmiddag omstreeks 17:00 uur het lichaam van de vermiste man van 68 jaar uit Beekbergen gevonden in een tuin op een braakliggend terrein aan het Klein Paradijs in Beekbergen.

Eerder vandaag zochten het Veteranen Search Team nog naar de man. Deze werd sinds vrijdag vermist vanaf zijn tehuis in Beekbergen. Eerder werden er nog Burgernetmelding verstuurd en cirkelde er geruime tijd ene politiehelikopter boven Beekbergen en Apeldoorn. Het Veteranen Search Team schakelde direct de politie in na het aantreffen van het lichaam. Het werd gevonden op een braakliggend terrein met een tweetal chalets.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het overlijden van de man. De Forensische Opsporing is ter plaatse.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen