Gelderland

Automobiliste wijkt uit voor dier en belandt tegen boom Asselseweg Kootwijk

Kootwijk – Op de Asselseweg tussen Kootwijk en Hoog Soeren is een automobiliste van de weg geraakt nadat zij uit was geweken voor een dier op de weg. De vrouw belandde met haar auto tegen een boom aan en raakte lichtgewond.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 18.00 uur op Asselseweg, een weg in het buitengebied. De vrouw schrok van een dier dat de weg overstak en week daarvoor uit waarna zij met haar auto tegen een boom tot stilstand kwam. Hulpdiensten rukten groots uit waaronder de brandweer.

De vrouw werd door de brandweer uit haar auto bevrijdt waarna zij door ambulancepersoneel werd nagekeken en behandeld. Volgens de politie is zij slechts lichtgewond geraakt.

De Asselseweg is vanwege het ongeluk afgesloten.

De auto zal door een berger moeten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen