Gelderland

Twee auto’s botsen frontaal Kanaal Noord Beemte Broekland

Beemte Broekland – Bij een frontale aanrijding op Kanaal Noord zijn dinsdagmiddag twee personenauto’s zwaar beschadigd geraakt. Eén persoon raakte gewond en moest worden nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur op Kanaal Noord, ter hoogte van de Vellertweg. Door een nog onbekende oorzaak raakte een van de twee voertuigen op de verkeerde weghelft met een frontale botsing tot gevolg. Hulpdiensten rukten na het ongeluk met spoed uit.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de betrokkenen, één van hen wordt momenteel nagekeken en behandeld in de ambulance.

De politie heeft van beide bestuurders een blaastest afgenomen en een verklaring.

De weg is dicht en ligt bezaaid met brokstukken. De voertuigen zullen door een berger worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen