Zuid-Holland

Familieleden mogelijk slachtoffer gaan zelf pand van explosie binnen Rotterdam

ROTTERDAM – Een enorme explosie verwoeste maandagavond een groot deel van een appartementencomplex. De brandweer was uren bezig met het blussen van de brand. Gisteren werd bekend dat er nog drie personen vermist zijn onder het puin.

Dinsdag werd al met honden gezocht naar de personen, maar de instabiliteit van het pand was dit bijna onmogelijk. Ook woensdag zal de politie weer met speurhonden op zoek gaan naar de vermiste personen. Bouwkundige zullen een inschatting maken over de stabiliteit van de gebouwen.

Familieleden van een mogelijk slachtoffer zijn vanmiddag zelf het pand binnengegaan. Zij kwam er ontdaan weer uit onder begeleiding van de politie.

Volgens de politie zal het nog dagen duren voor er mensen het pand binnen kunnen gaan vanwege de stabiliteit na de explosie.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen