Drenthe

Achtervolging met politie eindigt in zware crash Zuidbargerstraat Emmen

EMMEN – Donderdagavond 1 februari om 19.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Zuidbargerstraat in Emmen.

Na een achtervolging die de politie inzette is de bestuurder van de vluchtende auto gecrasht. De personenauto raakte flink beschadigd. De politie had ook een Ondersteuningsgroep (OG) ingezet voor de achtervolging. Vele hulpdiensten werden opgeroepen voor het incident waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT), welke per helikopter werd ingevlogen. Het MMT werd boven het incident geannuleerd. De brandweer heeft zichtschermen geplaatst.

Hoe de achtervolging tot stand kwam, is nog onduidelijk. De bestuurder raakte zwaargewond en is onder begeleiding van de politie en Ondersteuningsgroep naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen