Gelderland

Automobilist knalt tegen benzinepomp Hoofdweg Loenen

LOENEN – Een automobilist is donderdagmiddag door een nog onbekende oorzaak tegen een benzinepomp gereden aan de Hoofdweg in Loenen. De benzinepomp raakte bij het ongeluk beschadigd en is momenteel buiten gebruik.

Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur. Door een nog onbekende oorzaak raakte een automobilist de macht over het stuur kwijt en ramde een benzinepomp. De hulpdiensten rukten na de melding groots uit. De noodknop van de benzinepomp werd ingedrukt waardoor de installatie direct buitenwerking ging.

Een persoon is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Agenten hebben van getuigen en van de bestuurder een verklaring opgenomen.

De auto is door een berger afgesleept. De benzinepomp is door de brandweer afgezet met linten.

Over de exacte toedracht van het ongeluk is nog onbekend.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen