Gelderland

VIDEO | Politie zoekt dader van overval tankstation Marchantstraat Apeldoorn

APELDOORN – De politie is op zoek naar de dader die op 3 december 2023 het tankstation aan de Marchantstraat in Apeldoorn heeft overvallen.

Omstreeks 18.15 uur was de medewerkster buiten bij de tankshop bezig met het verzorgen van de bloemen. Op dat moment bevonden zich geen klanten in de winkel. Plotseling verscheen er een man, gekleed in donkere kleding, met zijn gezicht gedeeltelijk bedekt zodat alleen zijn ogen zichtbaar waren.

Hij benaderde de vrouw en dwong haar met een dwingende stem om naar binnen te gaan. Met zijn handen in zijn zakken deed ze voorzichtig, waarbij ze zich bewust was van de mogelijkheid dat hij mogelijk een wapen bij zich had. Eenmaal bij de kassa vulde ze het door de overvaller gegeven tasje met briefgeld. Vervolgens verliet de overvaller de winkel met zijn buit en rende weg.

Geef je tip door via de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!