Zuid-Holland

Politie: Lichaamsdeel gevonden onder puin in Rotterdam

ROTTERDAM – De politie heeft via X laten weten dat er rond 05:30 uur een lichaamsdeel is gevonden onder het puin aan de Schammenkamp in Rotterdam.

Van het gevonden lichaamsdeel wordt er DNA afgenomen om te kunnen komen tot een identificatie. Er wordt verder gezocht of er nog meer delen liggen. Gisteren en woensdag werden er al twee lichamen geborgen. Het pand is grotendeels gesloopt waardoor het veilig genoeg is om te zoeken. Met behulp van speurhonden werd de zoektocht gedaan. Afgelopen nacht is er non-stop doorgezocht naar de derde vermiste persoon.

Forensisch Inspecteurs en leden van het NFI doen onderzoek naar de toedracht van de explosie. Om de familieleden bij te staan en goed te informeren over alle onderzoek stappen die plaatsvinden en nog plaats gaan vinden is een familieagent het eerste aanspreekpunt. Dit is een agent die hierin extra is geschoold.

Foto: AS Media

Gerelateerde artikelen