Gelderland

VIDEO | Man overvalt en bedreigt winkelpersoneel supermarkt Havikstraat Apeldoorn

APELDOORN – De politie van Apeldoorn is op zoek naar een man die op 17 november 2022 een overval pleegt de op een supermarkt aan de Havikstraat in Apeldoorn.

Omstreeks 20.30 uur haastte een man zich de winkel binnen en liep rechtstreeks naar de servicebalie. Hij had zijn gezicht zorgvuldig bedekt, waardoor alleen zijn ogen zichtbaar waren. De twee medewerkers achter de servicebalie schrokken van zijn verschijning, vooral toen hij een wapen tevoorschijn haalde en de volledige inhoud van de kassa opeiste. Een van de medewerkers voldeed aan zijn eis. Tegelijkertijd overwoog een klant die de winkel binnenliep om zich om te draaien bij het zien van het tafereel.

De overvaller maakte echter met zijn wapen duidelijk dat de klant niet mocht vertrekken, maar juist de winkel moest betreden. De klant gehoorzaamde en stapte de winkel in. Kort daarna verliet de overvaller de winkel met zijn buit.

Weet jij wie deze man is? Geeft dit dan door via de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen