Gelderland

VIDEO | Politie zoekt nog steeds dader overval op snackbar Imkersplaats Apeldoorn

APELDOORN – De politie van Apeldoorn is nog steeds op zoek naar de dader die op 12 november 2022 een overval pleegde op een cafetaria aan de Imkersplaats in Apeldoorn.

Rond 21.30 uur betrad een man in volledig zwart gekleed de snackbar. Hij had zijn gezicht op een dusdanige manier bedekt dat alleen zijn ogen zichtbaar waren. Met vastberaden tred liep hij naar de toonbank, waar hij een wapen tevoorschijn haalde en het op de medewerkster richtte. Hij eiste geld, waarop de geschrokken medewerkster bankbiljetten uit de kassa pakte en aan de man overhandigde. Deze gaf echter te kennen dat hij meer wilde, maar er was geen extra geld voorhanden.

Daarop verliet de overvaller de snackbar. Op dat moment bevond zich slechts één klant in de zaak, die op een bankje op haar bestelling wachtte en op haar telefoon bezig was. De overvaller merkte dit op en vreesde dat hij gefilmd zou worden. Om dit te voorkomen, probeerde hij haar telefoon te grijpen, maar slaagde hier niet in. Hij maakte zich uit de voeten en rende naar buiten.

Heb jij tips over deze overval of ken jij de dader? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn via het gratis nummer 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen