Gelderland

Automobilist gewond na eenzijdig ongeval Polveensweg Klarenbeek

KLARENBEEK – Een automobilist is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Polveenseweg in het buitengebied van Klarenbeek. De bestuurder raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in een greppel terecht. Hij raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 00.30 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder werd door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna hij ter controle is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een korte verklaring van hem opgenomen. Volgens de agenten is de toedracht van het ongeluk nog niet helemaal bekend, mogelijk is de bestuurder uitgeweken voor een dier.

De auto raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd en moest door een berger worden afgesleept. De weg was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen