Zuid-Holland

Rotterdammer (34) aangehouden na vondst attributen voor vervaardigen drugs bij pand explosie

ROTTERDAM – De politie heeft in Rotterdam vandaag een 34-jarige man aangehouden omdat er bij het pand van de explosie aan de Schammenkamp in Rotterdam drugsattributen zijn gevonden.

Bij het veiligstellen van bewijsmateriaal stuitte de recherche op diverse items die mogelijk verband houden met de productie van verdovende middelen. Als gevolg van deze bevindingen is de 34-jarige inwoner van Rotterdam door de politie aangehouden. Het specifieke aandeel van de verdachte wordt momenteel nader onderzocht. Daarnaast wordt er door de politie ook onderzoek gedaan naar de mogelijkheid dat de aangetroffen items verband houden met de explosie.

Door de explosie afgelopen maandag kwamen drie personen om het leven.

Gerelateerde artikelen