Zeeland

Man (80) aangehouden na steekpartij bij begraafplaats Wemeldinge

WEMELDINGE – Zondagavond 4 februari omstreeks 18.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Stelhoekweg in Wemeldinge.

Meerdere hulpdiensten zijn ingezet na een steekincident waarbij een persoon (zwaar) gewond is geraakt. In eerste instantie werd ervan uitgegaan dat het incident zich op een camping had afgespeeld omdat daar een slachtoffer was aangetroffen maar na onderzoek is gebleken dat de steekpartij mogelijk bij een begraafplaats aan de Brouwerijweg heeft plaatsgevonden. De politie heeft een Plaats Delict gemaakt en start een onderzoek naar de steekpartij. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen Mobiel Medisch Team werd niet meer ingezet. De brandweer is ingezet om schermen te plaatsen bij een woning aan de Wemeldingse zandweg, wat hier heeft plaatsgevonden is nog niet duidelijk.

De politie heeft een 80-jarige man aangehouden voor de betrokkenheid bij de steekpartij. Vermoedelijk gaat het om een conflict in de relationele sfeer. De politie verwacht morgen met meer informatie te kunne komen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen