Noord Brabant

Roekeloos rijgedrag leidt tot zware crash met meerdere gewonden Geldropseweg Eindhoven

EINDHOVEN – Zondagavond 4 februari om 19.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Geldropseweg in Eindhoven.

Door nog onbekende oorzaak zijn drie voertuigen in botsing gekomen. De bestuurder van het bestelbusje knalde op een kruispunt tegen een andere auto aan. Door de klap schoof een ladder van het dak en belandde op de weg. Hiervoor moest een andere auto hard uitwijken. Deze auto belandde vervolgens tegen een boom.

Direct werden de hulpdiensten groots ingezet voor de behandeling van meerdere slachtoffers. De brandweer zette meerdere eenheden in en schaalde op naar “Middel Hulpverlening”. Twee inzittenden hebben verwondingen opgelopen en zijn vervoerd naar een ziekenhuis. De bestuurder van het bestelbusje werkte bij de hulpverlening niet mee. Agenten hebben de man overmeesterd en onder controle gehouden. De man is vervolgens onder spoedbegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg is vanwege het ongeval volledig afgesloten voor verkeer. De politie heeft het ongeval in onderzoek. Getuigen meldde bij de politie dat het busje eerder al roekeloos rijgedrag vertoonde.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen