Gelderland

Bestuurder onder invloed ramt verkeersbord en belandt in sloot Klarenbeek

KLARENBEEK – Op de Klarenbeekseweg in Klarenbeek was een auto in de sloot beland nadat hij eerst een verkeersbord ramde.

In eerste instantie was het onduidelijk wie er gereden had, de passagier werd eerst aangehouden en in de politiewagen gezet maar dit bleek niet de bestuurder waardoor de daadwerkelijke bestuurder werd aangehouden, de persoon werd nog wel even door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee. Omdat de bestuurder behoorlijk lastig was werd deze geboeid aangehouden en naar het bureau gebracht. De bestuurder kon amper op zijn benen staan door de drank. En is aangehouden voor rijden onder invloed.

Er kwamen 4 politiewagens ter plaatse en en motoragent in burger.

De auto is door een berger afgesleept.

Foto’: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen