Gelderland

Meerdere gewonden na zeer ernstig ongeval tussen vrachtwagen en personenauto Nunspeet

NUNSPEET – Op de Elspeterweg (N310) vond op maandagmiddag nabij Nunspeet een ernstig verkeersincident plaats, waarbij minstens één persoon ernstig gewond raakte.

Rond 15.00 uur werden verschillende noodoproepen ontvangen met betrekking tot het ongeluk, wat resulteerde in een opschaling naar een “middel incident” door de meldkamer. Een personenauto en een vrachtwagen waren frontaal op elkaar gebotst, waarbij de oorzaak nog onbekend is.

Talrijke hulpdiensten zijn snel ter plaatse gekomen. In de betrokken auto zouden meerdere inzittenden, waaronder kinderen, zijn geweest. Het is op dit moment niet duidelijk of zij gewond zijn geraakt, maar één persoon is zwaargewond en zit bekneld, waarvoor de brandweer moet assisteren. Een traumahelikopter is onderweg naar de locatie.

Het incident vond plaats op de N310 tussen Nunspeet (afrit A28) en Elspeet, wat resulteerde in een volledige afsluiting van de weg.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen