Gelderland

Veel ongeloof en verdriet in Epe na dodelijk ongeval waarbij meisje (14) om het leven kwam

EPE – Er heerst veel ongeloof en verdriet in Epe na het dodelijke ongeval in de nacht van zaterdag op zondag aan de Heerderweg in Epe.

Een 14-jarig meisje werd op haar fiets aangereden door een automobilist. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, maar alle toegesnelde hulp mocht niet meer baten voor het meisje.

Verdachte

De politie heeft gisterenavond een 23-jarige man uit de gemeente Epe aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke ongeval. Eerder verstuurde de politie een opsporingsbericht over een lichtkleurige Volkswagen Polo. Deze auto is door de politie in beslag genomen.

Gedenkplaats

Aan de Heerderweg liggen inmiddels meerdere bloemen en kaarsjes. Neergelegd door voornamelijk jongeren die het meisje kenden. Het is een gedenkplek geworden ter nagedachtenis voor het 14-jarige meisje. Met tranen in het gezicht leggen de jongeren bloemetjes en kaarsjes neer. Ook op de school waar het meisje op zat heerst veel ongeloof. Ook de burgemeester van Epe, Tom Horn, heeft geschokt gereageerd op het tragische ongeval.

De verdachte zit nog altijd vast en wordt gehoord. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen