Zuid-Holland

VIDEO | Videobeelden tonen busje vlak voor verwoestende explosie Schammenkamp Rotterdam

ROTTERDAM – De politie in Rotterdam is dringend op zoek naar essentiële getuigen die met een busje in de straat van de Schammenkamp rijden vóór de explosie plaatsvindt. Ze ontkomen ternauwernood aan de impact van de explosie.

In de uitzending van Opsporing Verzocht op NPO 2 van vanavond worden beelden getoond waarop te zien is dat een busje kort voor de explosie in de straat rijdt. De personen in dit voertuig spelen een cruciale rol in het lopende politieonderzoek. Mogelijk hebben ze waarnemingen gedaan die van vitaal belang kunnen zijn voor het politieonderzoek.

Bij de krachtige explosie kwamen drie mensen om het leven en raakten twee anderen gewond. Een 34-jarige inwoner van Rotterdam is gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de vervaardiging van drugs.

De politie en het programma Opsporing Verzocht vragen uw dringende hulp. Kent u de eigenaar van het genoemde voertuig of heeft u informatie over de inzittenden? Neem dan contact op met de politie via de onderstaande telefoonnummers.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34

Bron: Opsporing Verzocht

Gerelateerde artikelen