Gelderland

Snelweg muurvast op A50 Apeldoorn Noord na ongeval

APELDOORN – Door een ongeluk op de A50 bij Apeldoorn Noord staat het verkeer tussen Vaassen en Apeldoorn vast. Bij het ongeluk raakte een persoon gewond. Deze wordt nagekeken door het ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de A50 tussen Apeldoorn Noord en knooppunt Beekbergen. Door een nog onbekende oorzaak kwam een personenauto op zijn zijkant terecht. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder bekneld zat, werd de brandweer met spoed aangestuurd. Ook een hulpverleningsvoertuig werd meegestuurd. De brandweer hoefde echter niet in actie te komen. De bestuurder is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld in de ambulance.

Door het ongeluk staat er bijna 7 kilometer file tussen Vaassen en Apeldoorn, de extra reistijd bedraagt bijna een uur. Ook het verkeer in de richting van Zwolle ondervind hinder. Een kijkers file zorgt voor 18 minuten extra reistijd.

Eén berger is ter plaatse om de auto op vier wielen te takelen en af te slepen. De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk en wordt door de politie verder onderzocht.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen