Gelderland

Verdachte van betrokkenheid dodelijk ongeval met meisje (14) Epe weer vrij

EPE – De verdachte van het dodelijke ongeval waarbij een 14-jarig meisje uit Epe om het leven kwam, is weer vrij. Dat laat de politie weten.

De man is vrijgelaten, maar blijft verdachte van betrokkenheid in deze zaak. Nader onderzoek moet uitsluitsel geven wat er op de plek van het ongeval precies gebeurd is en of de man het ongeval heeft veroorzaakt.

Onderzoek

Er wordt geanalyseerd of er aan de man een strafbaar feit kan worden toegeschreven en indien dit het geval is, welk specifiek strafbaar feit zich heeft voorgedaan. Het onderzoek zal enige tijd vergen. Op dit moment zijn er geen gronden om de man tijdens het onderzoek in voorlopige hechtenis te nemen. Na voltooiing van het politiedossier zal de officier van justitie een besluit nemen over eventuele verdere stappen in de vervolging. Deze beslissing zal in eerste instantie aan de betrokkenen worden bekendgemaakt.

Specifieke getuige

In het huidige onderzoek is de politie actief op zoek naar een specifieke getuige. We willen graag in contact komen met de persoon die achter het stuur zat van een witte Renault Clio op zaterdagavond, 3 februari jongstleden, kort voor middernacht. Deze bestuurder reed over de Heerderweg en kwam uit de richting van Heerde. Na het passeren van de latere plaats van het incident sloeg de bestuurder linksaf de Paasvuurweg in. Bent u degene die de witte Renault Clio bestuurde op dat moment, of heeft u enig idee wie deze persoon zou kunnen zijn?

Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 800 – 7000

Gerelateerde artikelen