Utrecht

Fietser gewond na aanrijding met automobilist Bunschoterstraat N199 Amersfoort

AMERSFOORT – Donderdagavond 8 februari rond 20.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Bunschoterstraat N199 in Amersfoort.

Ter hoogte van de Maatweg, richting bedrijventerrein de Isselt ging het bij de verkeerslichten goed mis. Door onbekende oorzaak werd een fietser tijdens het oversteken geschept door een automobilist. Het is vooralsnog onbekend wie er door het rode verkeerslicht gereden. De fietser raakte gewond en werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De rest van de betrokken zijn door een tweede ambulance nagekeken.

Agenten doen verder onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De auto, met daarin twee jonge mannen raakte flink beschadigd. Een berger zal na het onderzoek van de politie de auto afslepen.

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen