Noord-Holland

Veel rookontwikkeling bij grote brand in bedrijf Hoofddorp

HOOFDDORP – Donderdagmiddag 8 februari rond 14.00 uur was brand ontstaan in een groot pand van een bedrijf aan de Willem Brocadesdreef in Hoofddorp.

De brandweer schaalde op naar het sein ‘grote brand’ GRIP 1 waarop meerdere eenheden kwamen assisteren met het bestrijden van de brand. Het is nog niet bekend om wat voor bedrijf het gaat. Er zou brand hebben gewoed tussen een plafond en een vloer. De brandweer wist de brand onder controle te krijgen. Bij de brand kwam flink wat rookontwikkeling vrij.

Het bedrijfspand werd ontruimd ten tijden van de brand. De ambulancedienst heeft vijf personen nagekeken in de ambulance. Er zijn uiteindelijk twee personen naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen