Gelderland

Automobilist zwaargewond na frontale botsing Engelanderholt Beekbergen

BEEKBERGEN – Een automobilist is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Beekbergen en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ging rond 15.45 uur flink mis op de Engelanderholt in Beekbergen. Een automobilist kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op een tegenligger. De hulpdiensten rukten massaal uit. Naast de politie en meerdere ambulances, kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben de auto’s veilig gesteld.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de bestuurders. Een van hen, de bestuurder van de witte auto, is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De andere is ter plekke nagekeken en behandeld.

De auto’s zijn door het ongeluk fors beschadigd geraakt en zullen door een berger moeten worden afgesleept.

De weg tussen Ugchelen en Beekbergen is vanwege het ongeluk afgesloten.

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen