Gelderland

Fietsster gewond na aanrijding met automobilist Kraaienweg Apeldoorn

APELDOORN – Een fietsster is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk met een personenauto op de Kraaienweg in Apeldoorn. De vrouw raakte gewond aan haar been en is door ambulancepersoneel behandeld.

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur op de kruising Hofveld met de Kraaienweg. Eén drukke doorgaande weg. De fietsster werd over het hoofd gezien door een bestuurder van een personenauto. De vrouw kwam hard ten val en raakte gewond.

Hulpdiensten kwamen na het ongeluk met spoed ter plaatse. Toegesneld ambulancepersoneel heeft zich om de vrouw ontfermd. Zij had een forse wond aan haar onderbeen en moest zich daarvoor laten behandelen in het ziekenhuis.

De fiets van de vrouw is tijdelijk bij een woning gestald. De auto liep lichte schade op.

Agenten hebben van betrokkenen en getuigen een verklaring opgenomen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen