Zuid-Holland

Zeer grote brand in schuur met carnavalswagen De Boender Noordwijk

NOORDWIJK – Vrijdagmorgen 9 februari omstreeks 00.05 uur was brand ontstaan in een loods aan de De Boender in Noordwijk.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de loods. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar het sein ‘zeer grote brand’ Grip 1 zodat meerdere disciplines beter met elkaar samen kunnen werken. De brandweer was met meerdere bluswagens aanwezig om de grote brand onder controle te krijgen. Hoe de brand was ontstaan is niet bekend. In de schuur staat een praalwagen van de carnavalsvereniging de Duinknijnen. Ook staan er meerdere caravans in de loods.

Bij de brand kwam een flinke rookontwikkeling vrij. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De loods moet als verloren beschouwd worden. Volgens de brandweer is er asbest vrijgekomen bij de brand.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen