Utrecht

Snelweg A28 bij Amersfoort dicht na zeer ernstig incident

AMERSFOORT- De A28 tussen Utrecht en Amersfoort is vanwege een heftig incident volledig afgesloten. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse en een traumahelikopter werd aangestuurd. 

De hulpdiensten werden rond 14.00 uur gealarmeerd voor een incident op de A28. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen. Laatstgenoemde werd opgeroepen om schermen ter plaatse. 

De snelweg is in de richting van de knooppunt Hoevelaken volledig afgesloten, verkeer moet er bij afrit Leusden- zuid er af. 

Een woordvoerder van de politie Utrecht laat telefonisch weten dat er sprake is van een incident waarbij de politie momenteel druk bezig is met hulpverlening en ondersteuning van het ambulancepersoneel. Wat er precies heeft plaatsgevonden kon hij op dit moment nog niet vertellen.

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen