Gelderland

Ernstig ongeluk A28 Nijkerk, auto slaat over de kop in de sloot

NIJKERK – Bij een ernstig ongeluk op de A28 ter hoogte van Nijkerk is zondagmiddag een automobilist van de weg geraakt en op de kop in een sloot langs de weg belandt. Eén persoon zou gewond zijn geraakt. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de A28 tussen Harderwijk en Amersfoort. Een automobilist raakte van de weg en belandde op de kop in een sloot langs de snelweg. In het voertuig zaten meerdere personen, waaronder een kind.

Hulpdiensten zijn na de melding massaal opgeroepen. Naast meerdere brandweerwagens en duikteams, zijn er ook vier ambulances ter plaatse. Eén deel van de snelweg is vanwege het ongeluk afgesloten.

Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend. Evenals de ernst van de verwondingen van de gewonde(n).

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen