Gelderland

Opnieuw ongeval op A28 Putten, busje gekanteld op snelweg

PUTTEN – Bij een ongeluk op de A28 tussen Harderwijk en Nijkerk is ter hoogte van Putten een bestelbus op zijn zijkant terechtgekomen. Het is nog onduidelijk of er iemand gewond is geraakt.

Het ongeluk gebeurde zondag op het einde van de middag, in de staart van een eerdere file die was ontstaan door een ongeluk bij Nijkerk waarbij vijf gewonden vielen. Een auto was daar in een sloot terechtgekomen langs de weg.

Het ongeluk ter hoogte van Putten vond plaats tussen een bestelbus en een personenauto. De bestelbus was door de klap op zijn zijkant terechtgekomen. De auto kwam in de berm langs de weg tot stilstand.

Hulpdiensten rukten na het ongeluk groots uit, waaronder de brandweer. Een deel van de snelweg is afgesloten. Een berger komt ter plaatse om de bestelbus op vier wielen te takelen en de voertuigen af te slepen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen