Noord Brabant

“Stoer hoor!” Politieauto gesloopt door vandalen Blasisustraat Deurne

DEURNE – Onbekende vandalen hebben op zondagavond een politieauto gesloopt. Onder andere de spiegel is kapot en de lichtbalk is van het dak gesloopt.

Agenten kregen die avond een melding van overlast van harde muziek op twee vrachtwagens met daarop feestvierende jeugd. Omdat de sfeer al snel grimmig werd, werd de hulp van extra agenten ingeschakeld. De politie uit Helmond kwam ook ter plaatse en parkeerde hun dienstvoertuig.

Echter, toen zij terugkwamen zagen zij dat de dienstauto volledig gesloopt is. Onder andere de lichtbalk op het dak is losgehaald, een spiegel is gesloopt en de kentekenplaat met kenteken RF-230-T is meegenomen.

“Ontzettend stoer van diegene die dit gedaan heeft. Realiseer je je wel even dat je een noodhulpvoertuig onklaar hebt gemaakt voor een langere tijd.” vertelt de politie.

De politieauto is nu voor een langere tijd niet te gebruiken. “Ben jij diegene die zo stoer was geweest om ons dienstvoertuig te vernielen? Wees dan ook zo stoer door je bij ons te melden.” zegt de politie op Facebook.

Foto’s: Politie Helmond

Gerelateerde artikelen