Gelderland

Overval op munthandel Speulderweg Garderen

GARDEREN – Een man en een vrouw hebben dinsdagochtend een diefstal gepleegd bij een munthandel in het Gelderse Garderen. Volgens de politie hebben zij spullen “van behoorlijke waarde” meegenomen.

Het gebeurde even voor tienen. De eigenaar van de munthandel aan de Speulderweg is achter de daders aangegaan. Om hen tegen te houden, heeft de eigenaar met een honkbalknuppel op de voorruit van hun auto geslagen. Maar ze wisten er toch vandoor gegaan.

De verdachten zijn een man van tussen de 60 en 70 jaar, tussen de 1.60 en 1.70 meter en een normaal postuur. Hij droeg donkere kleding. De vrouw is rond de 40 à 50 jaar, heeft lang grijs haar, een stevig postuur en zij droeg een lange lilakleurige jurk en sportschoenen.

De politie is op zoek naar een donkergrijze Ford Puma met een gebroken voorruit en een Duits kenteken. De politie adviseert 112 te bellen als iemand de auto en/of de verdachten ziet.

Foto’s: Damian Ruitgenq/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen