Flevoland

Persoon zwaar toegetakeld aangetroffen bij woning Het Erf Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN – Een persoon is woensdagavond zwaar toegetakeld bij een woning aan het Erf in Biddinghuizen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten doen ter plaatse onderzoek.

Rond 21.30 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen van een mogelijke schietpartij. Agenten gingen met spoed ter plaatse en troffen ter plaatse een zwaargewond slachtoffer aan. Het slachtoffer bleek geen slachtoffer te zijn van een schietpartij maar van een mishandeling. Het slachtoffer, zou volgens de politie aanspreekbaar zijn maar is wel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie doet ter plaatse onderzoek, enkele agenten staan in kogelwerende vesten. Agenten nemen verklaring van omwonenden. Zij vertellen dat er een persoon met een honkbalknuppel zou zijn toegetakeld. De politie kan dit echter nog niet bevestigen.

De politie is op zoek naar 1 à 2 daders, zo geven zij op X aan.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen