Landelijk

Politie dringend op zoek naar ontsnapte tbs’er Mouloud Mezlay

GEZOCHT – De politie is op zoek naar Mouloud Mezlay, een 33-jarige man uit Enschede die momenteel voortvluchtig is.

Mezlay was onderhevig aan een tbs-maatregel en verbleef in de Van Mesdag kliniek. Hij wist vorige week woensdag tijdens begeleid verlof in Groningen te ontsnappen aan zijn begeleiders. Het is van groot belang dat Mouloud Mezlay zijn medicatie ontvangt vanwege psychotisch gedrag.

Een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie, FastNL, is sindsdien bezig de man op te sporen. Hij is op woensdag 7 februari voor het laatst gezien in de buurt van het Sterrenbos in Groningen.

Signalement

Mouloud Mezlay wordt omschreven als een man met een lichte getinte huidskleur, een lengte van ongeveer 1.90 m, kort donker opgeschoren haar, donkere wenkbrauwen, grote donkere bruine ogen, een snor en baardgroei, een tenger postuur. Hij draagt een donkerblauwe gewatteerde jas, een donkerblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Zijn opvallende kenmerk is een strakke blik. Het is belangrijk op te merken dat hij geen geld of telefoon bij zich had.

Indien u hem aantreft, wordt geadviseerd hem niet zelf te benaderen, maar onmiddellijk 112 te bellen. Als u informatie heeft over zijn verblijfplaats, kunt u de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 bellen.

Gerelateerde artikelen