Friesland

Drie doden na zeer ernstige frontale aanrijding Kootstertille Friesland

KOOTSTERTILLE – Donderdagmiddag 15 februari om 17.25 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de De Koaten in Kootstertille.

Twee personenauto’s waren frontaal met elkaar in botsing gekomen waarbij één van de voertuigen achterstevoren in naastgelegen bosschages tot stilstand kwam. In die auto zaten twee personen. Meerdere hulpdiensten werden met spoed ingezet om medische hulp te verlenen aan de betrokkenen. Ondanks de inzet van de hulpverleners mocht de hulp voor drie slachtoffers niet baten en zijn zij te komen overlijden aan hun verwondingen. Het gaat om alle inzittenden van de twee auto’s die bij het ongeval betrokken waren.

De provinciale weg werd tijdens de afhandeling van het ongeval volledig afgesloten voor het verkeer. Het team Forensische Opsporing Verkeer heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Gerelateerde artikelen